Blog

Concurs de interpretare MERRY MUSIC 2021

CONCURS de INTERPRETARE  „MERRY MUSIC”

Ediția I (on-line) 15-16 Decembrie

                                                                  SECȚIUNI: PIAN și CANTO

Cu ocazia implinirii a 3 ani de activitate alaturi de voi, magazinul cu tematica muzicala Merry Music, isi doreste sa marcheze  acest eveniment cu un minunat concurs de interpretare pentru sectiunile pian si canto (amatori si profesionisti)

PREMII

Se vor acorda Premii de EXCELENȚĂ, PREMIUL I, PREMIUL II, PREMIUL III, MENȚIUNI și DIPLOME pentru ambele categorii si sectiuni.

Câștigătorii vor primi diplome și medalii ce vor fi trimise la adresa din fișa de inscriere in maxim 7-14 zile lucrătoare.

Toți concurenții vor primi vouchere de reducere in valoare de 15%  valabile la toate comenzile din magazinul nostru cu tematica muzicala www.merrymusic.ro. Codul de reducere va putea fi folosit pentru o singura comanda.

MARELE PREMIU pentru AMATORI PIAN  : 600  lei + trofeu unic

MARELE PREMIU pentru AMATORI CANTO  : 600  lei + trofeu unic

MARELE PREMIU pentru PROFESIONIȘTI PIAN :700  lei + trofeu unic

MARELE PREMIU pentru PROFESIONIȘTI CANTO :700  lei + trofeu unic

Vom avea o TOMBOLĂ cu  un coș cadou cu produse MERRY MUSIC in valoare de 500 de lei . La tombolă vor participa toti concurenții înscriși.

Tombola va avea loc pe 20 Decembrie ( filmată și postată pe pagina noastră de facebook), câștigătorul primind produsele cadou in maxim 48 de ore.

Câștigătorii marilor premii vor avea înscrierea gratuită la următoarea ediție a concursului nostru.

Regulament  CONCURS de INTERPRETARE  „MERRY MUSIC”

 1. Concursul de interpretare „MERRY MUSIC” – ediția I – va fi organizat virtual in format on-line fiind prezentat pe Facebook si Youtube in cadrul paginii CONCURS „MERRY MUSIC”
 2. Asteptam cu drag la înscrieri pe toti iubitorii de muzica, (varsta minima 3 ani- varsta maxima 60)ce interpreteaza atat  la nivel profesionist cat si amator piese pentru sectiunile pian și canto.
 3. Data limită de înscriere este 12 Decembrie, după jurizarea concurențiilor rezultatele vor aparea in data de 15 Decembrie pentru seciunea pian si 16 Decembrie pentru setiunea Canto , pe pagina de facebook CONCURS „MERRY MUSIC”
 4. Concursul de interpretare „Merry Music” se va desfășura în două categorii: AMATORI și PROFESIONIȘTI

SECȚIUNEA AMATORI

 1. Secțiunea amatori este dedicată persoanelor care studiază pian și canto în particular, grădinițe, școli private, cluburi si palate de muzică sau invață în școli și licee de muzică ca și activitate secundară.
 2. Secțiunea amatori este divizată in două categorii : ÎNCEPĂTORI ( ANUL I de STUDIU) și AVANSAȚI ( începând cu ANUL II de studiu), dar și în funcție de vârsta acestora:
 • Copii și Preșcolari : durata maximă a repertoriului 5 minute
 • Clasele O – II : durata maximă a repertoriului 6 minute
 • Clasele III – IV : durata maximă a repertoriului 8 minute
 • Clasele V-VIII : durata maximă a repertoriului 10 minute
 • Clasele IX-XII : durata maximă a repertoriului 10 minute
 • Adulți : durata maximă a repertoriului 10 minute

SECȚIUNEA PROFESIONIȘTI

 1. Secțiunea amatori este dedicată persoanelor care studiază pian și canto în școli și licee de muzică ca și activitate principală.
 2. Secțiunea profesioniști este divizată in funcție de varsta acestora:
 • Clasele O – IV : durata maximă a repertoriului 8  minute
 • Clasele V-VIII : durata maximă a repertoriului 10 minute
 • Clasele IX-XII : durata maximă a repertoriului 16  minute
 • Facultatea de muuzica Anul I-IV durata maximă a repertoriului 16  minute

REPERTORIU

 1. Repertoriul pentru concucrenții din secțiunea AMATORI (pian si canto) trebuie sa fie format din două piese la alegere clasice / contemporane/ folclor ( se acceptă și colinde in aceasta perioadă a anului)
 2. Repertoriul pentru concucrenții din secțiunea PROFESIONIȘTI  PIAN trebuie sa fie format din doua piese ( 1 studiu și o lucrare la alegere din perioada clasică, romantică, modernă și muzică românească) – se acceptă și părți separate din sonatine, sonate sau teme cu variațiuni.
 3. Repertoriul pentru concucrenții din secțiunea PROFESIONIȘTI CONTO trebuie sa fie format dintr-o singura piesă clasică,  contemporană sau culeasa din folclor.
 4. Piesele din repertoriu vor fi interpretate din memorie atat pentru secțiunea canto cât și pentru secțiunea profesioniști.
 5. Orice schimbare sau completare a repertoriului se va face prin SMS sau e-mail.

Se acceptă și recital la 4 mâini, taxa fiind de 200 lei ( 100 de lei pentru fiecare participant)

Daca doriti sa participati la ambele sectiuni pian si canto, fiind doua sectiuni diferite, se platesc doua taxe diferite. (100 lei pian, 100 lei canto)

Documente necesare înscrierii: data limita 12 Decembrie

Fisa inscriere concurs

 1. Fișa de înscriere – AtențieFormularul să fie completat cu diacritice! Textul completat de dumneavoastra va aparea pe diplome                      
 2. Dovada achitării taxei – Taxa de participare este de 100 de lei și poate fi trimisă în contul IBAN :RO89INGB0000999908018105  deschis la ING BANK, beneficiar MERRY MUSIC SRL, CUI 39451065 , cu specificația pentru CONCURSUL MERRY MUSIC împreună cu numele concurentului
 3. Fișierului cu inregistrarea video cu interpretarea trebuie trimisă prin wetransfer pe adresa de e-mail merrymusic.ro@gmail.com
 • Înregistrarea video nu trebuie sa fie mai veche de 1 an
 • Ambele melodii să fie înregistrate intr-o singură filmare
 • Numele fisierului cu filmarea trebuie sa poarte numele concurentului
 • Recomandam o atentie deosebita inregistrarii, un sunet si o imagine de calitate (microfonul telefonului sa nu fie obturat)
 • Inregistrarea Landscape (telefonul sa fie culcat) si să cuprindă în totalitate corpul interpretului.

Toate documentele vor fi trimise pe e-mailul merrymusic.ro@gmail.com

Merry Music Srl isi rezerva dreptul de a folosi materiale media (foto si video) efectuate in timpul desfasurarii concursului si date cu caracter personal, acestea putand fi utilizate cu acordul partilor in urma semnarii fisei de inscriere.

Daca nu sunteti deacord cu publicarea materialelor video pe pagina concursului, decat in scopul jurizarii va rugam sa specificati in e-mailul de inscriere

In conformitate cu legea nr 8/1996 a drepturilor de autor, avem dreptul de a publica si promova materialele video fara a avea drept de autor asupra lor, acest drept apartinand in totalitate participantilor.

JURIUL

Juriul concursului de interpretare Merry Music este alcătuit din personalităti ale vieții muzicale românești și nu numai.

Hotărârile juriului sunt DEFINITIVE și IREVOCABILE.

Din momentul inscrierii la concurs, candidații acceptă prezentul regulament și autoritatea juriului.

Informatii suplimentare se pot obtine la nr de telefon: 0739 469 951, whatsapp, SMS sau e-mail merrymusic.ro@gmail.com

VA DORIM MULT SUCCES! 

Fisa inscriere concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *