Viziunea

MERRY MUSIC  este un concept nou, pornit din pasiunea pentru muzica, ce va ofera o gama variata de accesorii , haine si bijuterii cu tematica muzicala.

Daca ai un stil indraznet si pe deasupra iubesti muzica, MERRY MUSIC te ajuta sa il pui in evidenta printr-o gama variata de accesorii, haine si bijuterii care sa iti defineasca pasiunea.

Imbina  muzica cu stil si eleganta!

Asistența, curtoazia și disponibilitatea sunt elemente esențiale pentru a oferi clientului nostru, chiar și la distanță, sprijinul și ajutorul maxim in alegerea cadoului perfect.

tricouri tematica muzicala
Cadouri cu tematica muzicala: ...

Echipa

Merry Music este o realitate formată dintr-o echipă tânără și dinamică, care caută întotdeauna noi provocări pentru a-si îmbunătăți activitatea zi de zi. Dorința constantă de creștere ne încurajează să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărături, îmbogățind catalogul de produse pe site cat mai des.

Misiunea

Misiunea noastra este de a infrumuseta viata cu produse deosibite, unice, care sa incurajeze spiritul artistic din fiecare.

Scopul nostru este să descoperim întotdeauna produse noi și experiențe de neuitat pentru a ghida clienții noștri în alegerea celui mai potrivit cadou potrivit pentru orice ocazie.

Dacă nu găsiți ceva ce credeți că ar trebui să fie prezent in gama de produse Merry Music, va rugam sa ne scrieți la contact@merrymusic.ro sau sunați la 0739469951. Toate sugestiile sunt binevenite!