Viziunea

MERRY MUSIC  este un concept nou, pornit din pasiunea pentru muzica care  inseamna atat magazin cat si scoala de muzica.

Daca ai un stil indraznet si pe deasupra iubesti muzica, Magazinul MERRY MUSIC te ajuta sa il pui in evidenta printr-o gama variata de accesorii, haine si bijuterii care sa iti defineasca pasiunea.

Scoala de Muzica Merry Music, infintata in 2022, isi doreste sa ii invete pe iubitorii de muzica elemente muzicale, practice si teoretice, intr-o maniera usor de inteles.

Pentru a vedea mai multe informatii despre scoala noastra de muzica puteti intra pe www.merrymusicschool.ro

Imbina  muzica cu stil si eleganta!

Asistența, curtoazia și disponibilitatea sunt elemente esențiale pentru a oferi clientului nostru, chiar și la distanță, sprijinul și ajutorul maxim in alegerea cadoului perfect.

Echipa

Numele meu este Mariana Romanine si sunt fericita ca pot impartasi cu voi iubirea pentru muzica. Sunt initiatorul acestui proiect avand sustinerea multor oameni frumosi. Dorim ca impreuna cu voi sa reusim sa fim un model pentru viitoarele generatii, pastrand un echilibru intre tehnologie si arta. Din 2014 incurajam tinerele talente prin nenumarate proiecte de sponsorizare in cadrul concursurilor cu tematica muzicala si nu numai.

Mariana Romanine

Povestea a inceput timid in anii de facultate pe cand obisnuiam sa realizez caiete studentesti pentru colegi, urmand ca treptat sa simt dorinta de a ma exprima muzical, nu numai cu ajutorul pianului ci si prin crearea produselor cu tematica muzicala.

Merry Music este o realitate formată dintr-o echipă tânără și dinamică, care caută întotdeauna noi provocări pentru a-si îmbunătăți activitatea zi de zi. Dorința constantă de creștere ne încurajează să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărături, îmbogățind catalogul de produse pe site cat mai des.

Merry MusicMisiunea

Misiunea noastra este de a infrumuseta viata cu produse deosibite, unice, care sa incurajeze spiritul artistic din fiecare.

Scopul nostru este să descoperim întotdeauna produse noi și experiențe de neuitat pentru a ghida clienții noștri în alegerea celui mai potrivit cadou potrivit pentru orice ocazie.

Dacă nu găsiți ceva ce credeți că ar trebui să fie prezent in gama de produse Merry Music, va rugam sa ne scrieți la contact@merrymusic.ro sau sunați la 0739469951. Toate sugestiile sunt binevenite!

tricouri tematica muzicala