Blog

Idei funny de masti de protectie personalizate

Ideea purtarii de masti de protectie a intrat in rutina zilnica in ultimele luni, acestea fiind un obiect indispensabil fara de care nu se poate iesi din casa. In masina, in geanta sau in jacheta – toata lumea are la indemana masti de protectie. Acestea sunt menite sa protejeze persoanele care le poarta, dovedindu-si eficienta in minimizarea riscului de infectare cu noul coronavirus.

Purtarea unei masti de protectie a fost vazuta ca un impediment, care limita cumva comunicarea cu celelalte persoane. De asemenea, emotiile de pe fata celui care poarta masca se citesc mult mai greu. Dintr-o data, interactiunile interumane erau limitate de purtarea mastilor de protectie. La toate acestea se adauga si refuzul copilului de a purta masca la gradinita sau la scoala. Cum i se poate explica unui copil de 6-7 ani ca purtarea unei masti fade ii poate proteja sanatatea?

Impedimentele cauzate de purtarea mastii au afectat pe toata lumea, insa solutiile nu au intarziat sa apara. Este vorba despre crearea unor masti de protectie personalizate, cu mesaje amuzante, care sunt privite ca un miloc de exprimare. In comparatie cu banalele masti chirurgicale din farmacie, mastile textile chiar spun ceva despre cei care le poarta. Masca personalizata permite purtatorilor sa fie apreciati pentru o tinuta compusa si asortata. In ceea ce-i priveste pe copii, purtarea unei masti personalizate cu mesaje va fi mult mai interesanta si, astfel, pot fi convinsi mai usor sa se protejeze.

Bineinteles, pentru a fi 100% protejati de virusuri si bacterii, este recomandat sa purtati mastile din material textil peste masti de protectie achizitionate din farmacii si acreditate. Vestea buna este ca aceste masti de protectie textile pot fi reutilizate dupa fiecare spalare corespunzatoare.

Descopera 10 modele de masti de protectie personalizate

Multitudinea nuantelor si imprimeurilor poate face dificila achizitionarea unei masti de protectie.  Cei indecisi cu privire la alegerea unei masti de protectie, a modelului sau culorii acesteia vor fi bucurosi sa descopere 10 masti de protectie inedite din care pot alege si care ii vor ajuta sa iasa din multime.

Masca de protectie cu note muzicale

Notele muzicale creeaza magie dintotdeauna si dau o stare de bine de fiecare data. Muzica are puterea de a te transporta intr-o alta dimensiune si de a distrage atentia de la probleme, oferind o perspectiva optimista asupra lucrurilor. Asadar, pentru cei care doresc sa se lase purtati de sunetul muzicii exista masti de protectie personalizate cu note muzicale sau cu cheia sol.

Masca de protectie pentru profesori

Meseria de profesor este una dinamica, frumoasa si in acelasi timp plina de provocari, mai ales in perioada pandemiei. Stresul la care sunt supusi profesorii in timpul predatului este mult mai mare in aceasta perioada, acelasi lucru fiind valabil si pentru elevi. Pentru ca profesorii risca sa nu mai fie recunoscuti din cauza noului accesoriu obligatoriu, acestia ar putea purta masti de protectie personalizate cu numele si denumirea materiei pe care o predau – o solutie practica si tototdata funny.

Masca de protectie pentru iubitorii de muzica

Cei care iubesc sa cante dimineata in dus, sa asculte muzica in masina sau in casti in drumul spre serviciu isi pot exprima starea de spirit pe care le-o ofera muzica prin intermediul unei masti de protectie. O masca incriptionata cu mesajul Music is love este perfecta in acest sens. In plus, aceasta transmite un mesaj pozitiv celor din jur.

O pauza vocala binemeritata

Mesajul PAUZA VOCALA este o maniera amuzanta prin care purtatorul mastii poate transmite ca are o zi in care nu doreste sa comunice prea mult. Aceste masti de protectie vor starni, cu siguranta, zambetele colegilor de serviciu sau de la scoala.

Masca de protectie cu instrumentul muzical preferat

Exista foarte multe persoane care iubesc muzica, iar o parte dintre acestea isi exprima pasiunea prin intermediul instrumentelor muzicale. Cei care au ca hobby cantatul la chitara ori la alt instrument sau isi castiga existenta din activitatea muzicala, le pot transmite si celor din jur acest lucru. Tot ce trebuie sa faca este sa achizitioneze o masca de protectie cu inscriptia #chitarist, I love singing sau #violonist.

Muzica – antidot universal

Nu este o noutate faptul ca cercetatorii fac eforturi uriase pentru gasirea unui vaccin care sa combata noul coronavirus, insa ei nu pot rezolva si problema antidotului pentru starile de anxietate data de aceasta situatie neplacuta in care se afla intreaga lume. Problemele pe care nu le rezolva medicina le poate rezolva muzica. Acelasi lucru este exprimat si de masca de protectie inscriptionata cu unul dintre mesajele amuzante ANTIDOT UNIVERSAL: MUZICA, My only virus is music sau Spread music, not the virus.

Masca de protectie pentru artisti

Sunteti pasionati de muzica, pictura, desen sau dans? Cei care doresc sa le transmita celor din jur ca au un suflet boem de artist o pot face prin alegerea unei masti de protectie personalizata cu inscriptia #artist sau ART IS WORK!

Masca de protectie care exprima gratie

Balerina este o fiinta gratioasa, fragila si talentata. Cei care se regasesc in aceasta descriere si au o fire sensibila, pot alege masca de protectie imprimata cu mesajul #ballerina, care este perfecta pentru ei. Aceasta poate fi purtata la scoala, pe strada sau la serviciu.

Masca de protectie care exprima solidaritate

Pandemia care a afectat intreaga lume a scos la iveala si spiritul de solidaritate in randul oamenilor, prin nevoia de a se sprijini moral in lupta cu noul virus. Din dorinta de a pastra constant ideea de solidaritate cu breasla artistilor, care fac parte din categoriile profesionale cele mai afectate in aceasta perioada, puteti alege sa purtati masca inscriptionata cu mesajul #ibelieveinartists.

Masca pentru micii artisti in devenire

Mesajul pianist in devenire pentru masca de protectie a copilului il va determina pe cel mic sa poarte cu drag accesoriul. Copiii sunt incantati atunci cand poarta ceva unic si sunt apreciati de colegi sau de partenerii de joaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *