Expeditie si livrare

Livrarea se efectueaza prin  curierat rapid, de luni pana vineri in termen de 24h/48h ore lucratoare de la efectuarea comenzii. In weekend se fac livrari sambata, la cerere, dar nu in zilele de concediu, legale. In alte conditii, comenzile plasate vineri, se vor livra la inceputul saptamanii urmatoare.

Termenul poate suferi modificari in functie de  disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care SC MERRY MUSIC SRL colaboreaza .

In luna decembrie, livrarile pot suferi intarzieri din cauza volumului crescut al comenzilor firmei de curierat cu care SC MERRY MUSIC SRL colaboreaza.

Costurile de transport

TAXE livrare / retur

Taxele de livrare si retur pot suferi modificari in functie de ofertele primite in baza contractului cu firma de curierat partenera sau in functie de ofertele create de  SC MERRY MUSIC SRL, facute publice pe www.merrymusic.ro.

Taxe actuale :

Taxa de transport 19 lei : pentru orice comanda cu suma totala de pana in 300 lei.

Taxa de transport 16 lei : pentru orice comanda in Bucuresti cu suma totala de pana in 300 lei.

Taxa de transport 11 lei : pentru orice comanda platita prin varianta de transfer bancar

Pentru comenzi peste 300 lei transportul este GRATUIT.

Taxa Retur: Returul se poate trimite prin orice firma de curierat aleasa, taxa de transport retur fiind achitata de catre client.

Taxa Schimb Colete: In cazul in care se va alege un schimb de colete, schimb de produse, SC MERRY MUSIC SRLva trimite coletul la schimb catre client, iar curierul va cere la schimb coletul pe care il returnati. Acest schimb de colete are o taxa de 25 lei.

NOTA !  Pentru comenzile neridicate sau anulate dupa termenul de livrare, taxa de transport e suportata de SC MERRY MUSIC SRL. In cazul in care clientul cere retrimiterea coletului, se va adauga si taxa initiala, aferenta coletului , la a doua livrare !

TERMENI SI CONDITII RETUR:

Legea 34/2014

ARTICOLUL 9 Dreptul de retragere

Aliniat 1)  Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Aliniat 2)  Perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la  ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră înposesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare.

Se poate opta pentru :

  1. Returnarea produsului/lor in schimbul altor masuri sau altor produse;
  2. Rambursarea sumei pe care SC MERRYMUSIC SRL a primit-o drept plata din partea consumatorului.

OBLIGATORIU :

In ambele cazuri consumatorul anunta telefonic dorinta de returnare a produselor in termenul de 14 zile de la primirea produselor, mentionat in alin.1.

In cazul returnarii produsului/lor in schimbul altui produs/e, consumatorul va trimite produsul pe care doreste sa il schimbe catre sediul SC MERRYMUSIC SRL, mentionat mai jos. Dupa primirea produsului/lor de catre SC MERRYMUSIC SRL, se va face o verificare a coletului, apoi revenim telefonic catre consumator pentru confirmarea primii coletului.

Schimbul de colete nu este limitat, se poate schimba produsul cu oricare altul, sau cu orice alta masura, in limita stocului disponibil. Daca exista diferente de sume, se vor calcula si plati de catre consumator sau SC MERRYMUSIC SRL ,dupa caz.

Pentru rambursarea sumei platite , completa formularul de retur de mai jos.

Consumatorului i se va confirma primirea formularului de retragere, si i se vor cere date personale si bancare in vederea rambursarii sumei platite.

Daca formularul de retragere nu se trimite electronic si se alege trimiterea lui prin curierat ,acesta se va semna de catre consumator.

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, daca acestea prezinta urme de uzura, murdarie (machiaj, parfum, etc) si daca sunt returnate in conditii diferite fata de cele de la primire (defecte, rupte, etc). In aceste cazuri , ne rezervam dreptul de a nu returna suma platita sau de a o returna partial.

Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor (taxa de livrare catre sediul SC MERRYMUSIC SRL).

Adresa  unde se vor trimite produsele returnate este : Str Primaverii 101A Ilfov

Produsele returnate vor fi trimise prin orice forma de curierat doreste consumatorul.

NU primim retur prin Posta Romana !Valoarea rambursului coletului returnat va fi 0 lei . Nu returnam suma platita prin curierat. Dupa primirea coletului, produsele vor fi verificate, iar consumatorului i se va confirma telefonic primirea produselor returnate si datele despre rambursarea platii prin virament bancar .

Pentru mai multe informatii, consumatorul ne poate contacta telefonic intre orele 11 – 19:00 , de luni pana vineri sau prin email :

Telefon : 0739 469 951 sau 0721 822 888

Email : contact@merrymusic.ro

Contacteaza-ne inainte de realizarea returului cu ajutorul informatiile de contact sau completand formularul.

    INFORMAŢII DESPRE COMANDĂ

    INFORMAŢII DESPRE PRODUS ȘI MOTIVUL DE RETURNARE

    Pentru a putea trimite formularul trebuie să fiți de acord cu: