Blog

Merry Music mai aproape de voi!

tricouri tematica muzicala

In decurs de jumatate de an am reusit sa fim alaturi de voi in peste 20 de locatii dedicate muzicii. Am inceput cu CONCURSUL NAŢIONAL DE INTERPRETARE PENTRU PIAN solo PIAN duet, VOCE SI PIAN  “MAGIA COLINEDELOR”, continuand cu  nenumaratele

produse cu tematica muzicalaConcursuri din cadrul  “Scolii gimnaziale de arte nr. 5”  si  “Scolii gimnaziale de arte nr. 3”  Bucuresti.

Am trecut impreuna prin emotiile fiecarui concurs fie ca era in  cadrul scolilor de stat sau in cele particulare. V-am incurajat si sustinut cu  produsele Merry Music  la fiecare concurs ori de cate ori a fost nevoie. Ne bucuram sa vedem ca aveti succes  la concursuri  purtand produsele MerryMusic!

CONCURSUL DE INTERPRETARE PENTRU PIAN “TALENTE IMPLINITE” si   CONCURSUL  NATIONAL de INTERPRETARE INSTRUMENTALA  “MARELE PREMIU”  sunt alte doua evenimente care ne-au adus mai aproape de voi.

 

concurs merry musicVara a adus cu ea Festivalurile culturale tinute la Breaza si Campina  unde am avut bucuria de a sustine tinerele talente.

Ne bucuram ca  ne primiti cu entuziasm de fiecare data cand ne intalnim si speram sa va surprindem mereu cu ideile nostre de cadouri   cu  tematica muzicala.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *