Blog

Merry Music School

𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝑺̦𝒄𝒐𝒍𝒊𝒊 𝑴𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑴𝒖𝒔𝒊𝒄 𝒂 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒑𝒖𝒕 𝒇𝒊𝒓𝒆𝒔𝒄 𝒍𝒂 𝒄𝒆𝒓𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒗𝒐𝒂𝒔𝒕𝒓𝒂̆!
❤️ După cum mulți cunosc, povestea Merry Music a început în 2018, ca magazin cu tematică muzicală, unde ne-am implicat în sponsorizarea actelor culturale, încă de la început sprijinind și recompensând fiecare eveniment dedicat tinerilor iubitori de muzică.
❤️ În 2021 am avut bucuria să sărbătorim împreună cu voi împlinirea a trei ani de activitate a magazinului prin organizarea primei Ediții a Concursului Internațional de Interpretare Muzicală Merry Music. Asa cum am promis, fiecare aniversare o să fie alături de voi în perioada magică a Sărbătorilor de Iarnă, unde o să ne întâlnim la Concursul Merry Music.
🎼 Minunata poveste Merry Music a continuat în 2022 cu deschiderea Școlii Merry Music, unde elevii primesc lecții de pian, canto, tobe, chitară, acordeon, flaut și de teorie muzicală (soflegiu, dictat). La Merry Music School predau profesori absolvenți ai 𝙐𝙣𝙞𝙫𝙚𝙧𝙨𝙞𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞𝙞 𝙉𝙖𝙩̦𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 𝙙𝙚 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙘𝙖̆ (𝘾𝙤𝙣𝙨𝙚𝙧𝙫𝙖𝙩𝙤𝙧) 𝙙𝙞𝙣 𝘽𝙪𝙘𝙪𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞.
🎼 Metoda de predare este adaptată în funcție de pregătirea fiecărui elev. Ne bucurăm să avem alături de noi profesori dedicați, care șlefuiesc cu #grijă, încă de la început, superputerea cu care este înzestrat fiecare elev, având posibilitatea să îi îndrume pe culmi nebănuite, prin experiența dobândită atât ca instrumentiști, cât și ca pedagogi de excepție.
❤️ Așteptăm, cu drag, toți iubitorii de muzică la o testare 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗮̆, pentru a ne cunoaște, într-o zonă de poveste, liniștită, cu apă și pădure, care te inspiră la studiu!
🏠 𝗡𝗲 𝗴𝗮𝘀𝗶𝘁̦𝗶 𝗶𝗻 𝗢𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝘂, 𝗖𝗼𝗿𝗯𝗲𝗮𝗻𝗰𝗮 𝗽𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝘃𝗲𝗿𝗶𝗶 𝟭𝟬𝟭𝗔!
Contact: 0721822888

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *