Blog

Merry Music School

???????? ?̦????? ????? ????? ? ??????? ?????? ?? ??????? ???????̆!

Mai multe detalii gasiti pe Site-ul scolii www.merrymusicschool.ro

❤️ După cum mulți cunosc, povestea Merry Music a început în 2018, ca magazin cu tematică muzicală, unde ne-am implicat în sponsorizarea actelor culturale, încă de la început sprijinind și recompensând fiecare eveniment dedicat tinerilor iubitori de muzică.
❤️ În 2021 am avut bucuria să sărbătorim împreună cu voi împlinirea a trei ani de activitate a magazinului prin organizarea primei Ediții a Concursului Internațional de Interpretare Muzicală Merry Music. Asa cum am promis, fiecare aniversare o să fie alături de voi în perioada magică a Sărbătorilor de Iarnă, unde o să ne întâlnim la Concursul Merry Music.
? Minunata poveste Merry Music a continuat în 2022 cu deschiderea Școlii Merry Music, unde elevii primesc lecții de pian, canto, tobe, chitară, acordeon, flaut și de teorie muzicală (soflegiu, dictat). La Merry Music School predau profesori absolvenți ai ??????????̆?̦?? ???̦?????? ?? ??????̆ (???????????) ??? ???????̦??.
? Metoda de predare este adaptată în funcție de pregătirea fiecărui elev. Ne bucurăm să avem alături de noi profesori dedicați, care șlefuiesc cu #grijă, încă de la început, superputerea cu care este înzestrat fiecare elev, având posibilitatea să îi îndrume pe culmi nebănuite, prin experiența dobândită atât ca instrumentiști, cât și ca pedagogi de excepție.
❤️ Așteptăm, cu drag, toți iubitorii de muzică la o testare ????????̆, pentru a ne cunoaște, într-o zonă de poveste, liniștită, cu apă și pădure, care te inspiră la studiu!
? ?? ?????̦? ?? ???????, ????????? ?? ?????? ?????????? ????!
Contact: 0721822888

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *