Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.merrymusic.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos

SC MERRY MUSIC SRL. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea,  SC MERRY MUSIC SRL. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga SC MERRY MUSIC SRL la nicio actiune.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.merrymusic.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC MERRY MUSIC SRL si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatiiSC MERRY MUSIC SRL. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris al SC MERRY MUSIC SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@merrymusic.ro

Responsabilitati privind continutul

Pozele si descrierile de pe site-ul www.merrymusic.roau caracter informativ si pot fi schimbate oricand fara aviz prealabil.

Declinarea responsabilitatii

SC MERRY MUSIC SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC MERRY MUSIC SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, SC MERRY MUSIC SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. SC MERRY MUSIC SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre  SC MERRY MUSIC SRL  si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul SC MERRY MUSIC SRL